Dienst Testen lanceert nieuwe website

Vandaag lanceert Dienst Testen - onderdeel van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport - haar nieuwe website. Deze website maakt deel uit van de online omgeving van Rijksoverheid

Aginus Kalis, hoofd van dienst bij Dienst Testen, vindt het belangrijk om transparant en helder te communiceren over het testen in Nederland en de rol van Dienst Testen hierin. ‘Tot de meeste mensen een prik hebben gekregen, blijft testen een belangrijk instrument om het virus onder controle te krijgen en de samenleving te openen. Dienst Testen speelt hierbij een belangrijke rol. Deze website geeft inzicht in wie we zijn en wat onze bijdrage is bij het snel en betrouwbaar laten testen van mensen. Ook kan men op deze site meer te weten komen over de verschillende soorten testen die we inkopen en inzetten en informeren we over de actuele ontwikkelingen die er rondom testen spelen.’